Oubaas

Not Oubaas! ๐Ÿ˜

No, silly, that’s not the fantabulous little van that can but something my mechanic cooked up in his workshop from a mould and a lotta glassfibre. This gonna be his new race car, I guess he’s planning to put a Mercedes 12-pot in it. ๐Ÿ˜ฎ

Anyhoo, just delivered Ouby at this little shop of wonders where he’ll finally get powersteering. And weak little Orcsi can finally drive her van one-handed and fit into small parking bays, and be real cool.

\o/ YAY! \o/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s